Evanescence Acoustic Live @BigFm in Germany Released

7:47 π.μ. 0 Comments

Evanescence Acoustic
Η EMI Music δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο youtube μια σειρά από επίσημα βίντεο με όλες τις εκτελέσεις των ακουστικών version των τραγουδιών:
  1. Bring Me to Life
  2. Lithium
  3. Lost in Paradise
  4. All That I'm Living  For
  5. The Change
  6. My Heart is Broken
 Δείτε τα παρακάτω: